Szerencsi Áron üzente 8 éve

Szóval kedves nácik, ez nem jött be... :) Próbálkozzatok azzal ami tavaly volt közreadva a " Debrecenben lakópark épül izraeliek számára!" Megérdeklődtem melyik részén a városunknak, de sürgősen szabadságra mentek az ápoltak azóta... :)

Válasz

Szerencsi Áron üzente 8 éve

Te tényleg elhiszed ezt a baromságot ? Mit nem veszel be ? :)

Válasz

Szerencsi Áron üzente 8 éve

:))) A 12 tanítványról, a 4 evangelistáról ne is..

Válasz

Szerencsi Áron üzente 8 éve

:))) Egy db sem érkezett mi szükség az ilyen hülyeségekre, nem elég, hogy szegényhülye Posta Imre a Nyíregyházi iskolájából kirúgott náci ír ilyesmit ? :)

Válasz

SZEMERÉDY ÁGNES üzente 8 éve

és azt se felejtsétek hogy ha belépsz egy katolikus templomba két zsidó fogad és néz szembe veled

Válasz

illés oszkár üzente 8 éve

Nem elég hogy a Pelsztinokat gyötrik még minket Magyarokat is akarnak menjenek a francba haza csodálkoznak hogy erősődik az antiszemitizmus ?

Válasz

Meszaros Laszlo G üzente 9 éve

Fuck them all!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Különböző forrásokból....Nem kell mindent alaptalanul elhinni,átkölteni és a médiában osztogatni.Tele felvetésekkel,"ha létezik","ha töltve van","ha igaz".Inkább "HA"gyjuk a találgatásokat.

Válasz

Én Önmagam üzente 10 éve

https://www.youtube.com/watch?v=2SH8V16Y5E4

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Tisztelt Koncz Gábor!

Ne felejtsuk el, hogy a zsidoktol rettegok nagy resze mentalisan retardalt. En meg ertelmes antiszemitat nem lattam. Szerencsere ezek a rettegok annyira sotetek, hogy keptelenek osszefogni es szervezetten fellepni barmi ellen. Ezek csak hang emberek, szajkarate mesterek akik abban elik ki magukat, hogy rettegnek a globalcionizmustol, a szabadkomuvesektol es orankent megosztanak egy konspiracios cikket a Facebook-on.

Válasz

Koncz Gábor üzente 10 éve

Tisztelt Jódli Ferenc!

Szerintem maradjon a családi nevéhez méltó mesterségben és menjen el Bajorországba "Jódli"-zni!!
Ne terjesszen ilyen hazugságokat,mert tényleg kiemelt célponttá válhatunk az orosz katonai atom-potenciál számára! Ők ugyanis mindent elhisznek!(nem úgy mint mi)
Persze a sok hiszékeny ember ezután a cikk után már Karcagon is láttak Izraeli tankokat. (Kovács Judit tudom,hogy nem sokat értesz a tankokhoz,ez nem a te hibád azok T-72-esek voltak,Orosz tankok)
Mielőtt bedőlnének az olvasók a Jódlizó barátunknak,közlöm,hogy a Merkava 4-es harckocsi 65 tonnás és annak a mérete és súlya miatt az szállítása akkora logisztikai technológiát és előkészületet igényel,hogy ha egyet is behoznának Magyarországra, az biztos benne lenne az esti híradóban. Nem maradhatna titokban és a Nemzetközi sajtó sem hagyná szó nélkül.
Jah és 4600 Izraeli katona érkezett hazánkba? :) Erről a hülyeségről elég,ha megkérdezitek a Táborfalvai embereket,mivel még egy sem találkozott Táborfalván Izraeli katonával!
A Zsidófóbiás idiótáknak,akik egyből haraptak erre a Jódlizós kacsára,meg azt üzenem: mi a 2 évezredes üldöztetés során már megszoktuk,hogy minket okolnak mindenért(inkvizíciók,népírtás stb) ezért alapítottuk Izraelt,hogy legyen saját hazánk,úgy mint a többi nemzetnek a Zsidó kúltúra bölcsőjében és ne számkivetettek legyünk!!
Ne feledjétek a Kereszténység a ti vallásotok ,a mi kulturánkból fakad az első könyvből amit mi írtunk a világon elölször!
Úgy hivják,hogy BIBLIA!

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Bagi Kata! Definialjuk mar le a "zsido" szot. Mit jelent az, hogy elvettek tolunk a zsidok a gyarainkat?

A Zsido Hitkozseg nem vette el a gyarainkat. Zsido vallasu emberek egy resze elvehette, mert engedtek neki. Ugyanugy igaz ez kereszteny vallasu emberekre is akik szinten leraboltak az orszagot.

Nem igaz, hogy minden nepnek baja van a zsidokkal. A budos, koszos ortodox zsidokat senki nem szereti. Oket leszamitva a kutyat nem erdekli, hogy ki zsido ki nem. Ja, hogy Magyarorszagon ez tema? Elmondom neked, hogy ez mar EU ertelmesebb orszagaiban abszoult nem az. A muszlimokat elegge nem szeretik, de a zsidokkal nincs bajuk.

Annyiban igazad van, hogy valoban uzletet csinaltak abbol a bizonyos dologbol. Ez nekem sem tetszik, de ezert egy teljes nepcsoportot nem lehet leirni, mert koztunk is vannak normalis emberek es szemetek.

Válasz

BAGI KATA üzente 10 éve

ejnye dávid vilma! Nem vettek el tőlünk a sidók semmit:? á nem csak lassan az országunkat,--gyárainkat energiaforrásainkat,...önrendelkezésünket. Az ítéletről ne legyél ilyen biztos, tehát ti lennétek a megítélők is?? Kicsit sokra tartod a fajtádat, prdig eddig minden népnek baja volt veletek,...de ti nem tanultok semmiből, sőt még abból is üzletet csináltok......tudod miről beszélek DÁVID VILMA?

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Vilma neni, honnan veszed ezt? Csak nem hitgyulis tanitast hallgattal?

Senki sem iteltetik meg az alapjan, hogy milyen a zsidokhoz valo viszonya.

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Norbika, egy kolto veszett el benned.

Kicsit megparaztattam Kubik prolit, aki orszagunk szent nevet kis kezdobetuvel irta le, de a zsidot naggyal. Ez a Kubik proletar egy pszichopata, zsidoktol rettego ezoterikus UFO hivo. Tobb helyen hulyiti a nepet a neten, altalaban zero sikerrel.

Kerdesedre valaszom: ott konnyebb sebet ejteni ahol nincs osszefogas. Ha nem fogunk ossze ledaralnak bennunket es eltununk a tortenelem sullyesztojeben. Ez nehany generacio alatt le fog zajlani. Tehat a feladat adott, tessek osszefogni!

Válasz

Dávid Vilma üzente 10 éve

Na és, mit fáj ez neked. Nem vesznek el tőled semmit a zsidók.
Mivan félsz? biztos van mitől!
Nem tudod, de most megirom neked: minden nemzet az itéletkor a zsidókhoz való viszonya lapján is megitéltetik.
Na ehhez mit szólsz ? Ne itélj és nem itéltetsz. Nem a te dolgod megitélni, ki hova megy és miért ....

Válasz

Világi Norbert üzente 10 éve

Cionista Zsidó! Ki vagy te? Ki vagy te, hogy mások véleményét fenyegetéssel válaszold meg? Mit gondolsz ki vagy te? Te, aki agresszivitással éred el amit elérsz, mit gondolsz meddig él? Mit gondolsz, hol könnyebb sebet ejteni, sok rövid karon vagy egy hosszú kézen? Most még jön az est és a sötét, a csillag fényleni kezd, de rövid az éjszaka és a csillag fénye újra eltűnik, nyoma sem marad, csak lélekben. Lélekben, ami elkísér a nappali fényben, hogy az újra bekövetkező éjszaka már nyugodt legyen. Nyugodt a hullócsillagokban gyönyörködve...

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Majd te megmondod ki mit hol fejtsen ki. Rohej!

Ez a baj veletek retard jobberek, hogy azt hiszitek ti nektek specialis jogotok van. Annyi jogotok van, mint mindenkinek aki adot fizet es a torvenyt betartja.

Válasz

Vezeték Kereszt üzente 10 éve

Jenő,jenő...te egy zsidó vagy!...úgyhogy itt ne fejtsd ki a véleményedet-én sem teszem Izraelben

Válasz

Cionista Zsido üzente 10 éve

Kubik, erted is eljovunk. Meglatogatunk hamarosan. A torontoi josnot mar regota figyeljuk. Tudunk rolad mindent es a Facebookon sem vagy biztonsagban. Izrael hosszu keze mindenhova eler, meglatod!

Válasz

kovacs Judit üzente 11 éve

Karcagon lattak a vasutallomason israeli tankokkal voltak a vagonok varakozoban,,,,ezt az ott levok mondtak el, mediaban nem fogjak hirbe adni, az oroszok is igy kezdtek... de ez mar nem most tortent 2004 ota jonnek befele...mar regota epitik a lakoparkokat...es hirdetik eppen ugy, mint a munkahelyeket az israeliknek....itt nem lesz valasztas A „rendszerváltás” óta eltelt időszak úgy hozta, hogy Magyarország legrangosabb pozícióinak 90 százalékát a zsidó kisebbséghez tartozó emberek foglalták el. Mindenhol sikerült a megfelelő lobbiháttérrel kiütni a magyar esélyeseket, legyen az állami szektor vagy az egyház.

2014-ben itt Atadas LESZ...Koves Slomo amerikai talmudista rabbi elmondta mindent megtesznek, hogy II viragzo.Israelt letre hozzanak...Magyarorszagon....Kettos jatek folyik hazankban..Amit latunk es remenykedunk az nem biztos, hogy igaz lesz..Nagy erőkkel készülnek a Zsidó
Világkongresszusra 220 milliardba kerult a magyarorszagnak...

Válasz

B Klári üzente 11 éve

Kedves Jenő! Azért szerepel itt ez a hír, mert kering a világhálón és szeretnénk, ha valakik érdemben megcáfolnák, pl. az adott község portálja, polgármestere stb.

Válasz

Gross Jenő üzente 11 éve

Ez helyből akkora kacsának látszik,hogy egy félszemű vadász,ki maradék szemére is rosszul lát,még az is lazán le tudná puffantani...:D
Honvédő kormányunk és izraeli fóbiája ezen tettet tuti nem hagyná szó nélkül!! :D
Valami életrevalóbb hírt please!! :D

Válasz

Birke Miklós üzente 15 éve

A találgatás kialakitja a "gumicsontot".Az bújságirók meg ebből élnek.Persze
Józsi bácsi meg Mari néni nem ezzel foglalkozik.Szerencsére.

Válasz